Teatre social i Fòrum

Oferim :  -Obra de Teatre  

                  -Taller

                  -Obra de Teatre + Taller 

                 -Obra de Teatre social

Dins d'aquest tipus de teatre, es poden oferir variants adaptades a la situació i requeriments del municipi o les entitats que ho demanin.  Desenvolupar eixos com Alimentació (sobirania alimentaria), Energia, Mobilitat....
Un exemple que hem provat amb èxit a Municipis com Sant Cugat, és: 
                                                  "Món fotut o món futur"  
Ideal per a fires d'economia Social i Solidària a Municipis, Consum Conscient o/i presentació d'entitats afins a la sostenibilitat. 
Teatre Eco-climàtic st cugat.jpg

Teatre eco-social:   "Món fotut o món futur"

Modalitats:   - 1 Actor-facilitador Professional (Dr. Terra, Llorenç W.)

                      - 2  2-4 Actors 

                      - 3  Facilitació de  sessions preparatòries amb voluntàries Locals, d'entitats ESS, activistes o                                  interessades que culminen en l'obra de Teatre. 

Dr. Terra , a mode de "Joker" o facilitadora de la obra, ens presentarà 2 mons futurs possibles per fer un diagnòstic col·laboratiu de la febre climàtica que la terra està patint. A través d'unes "ulleres mindfulness-màgiques" que ens permetran tenir una mirada interdependent, mirarem quines accions, quin caminar o 'petjada' va cap a un món o un altre a través d'esquetxos de la vida quotidiana dels personatges que van apareixent, i el públic haurà d'analitzar.

 

 

Per això el públic necessitareu portar tot el vostre eco-seny i enginy a més de paper i llapis (o una memòria prodigiosa, -o digital😅-). Per anar anotant quines accions i quina petjada fan els personatges que van apareixent a escena.

 

Col·lectivament sortirem amb unes propostes (amb l'ajut de les entitats d'economia social, solidària i iniciatives sostenibles) i al final hi haurà un espai pel debat obert de tres pilars pels canvis necessaris en l'emergència climàtica i basades en el C.R.C. (calcular, reduir, compensar):

 

- Activitats regeneratives d'entitats i individuals (consum i feina conscient i sostenible),

 

- Mesures municipals alineades.

 

- Una cura i mirada interior i interdependent. Mindfulness-integral.

Una opció que hem provat és convidant a representants de entitats afins a pujar a l'escenari quan el públic interaccionant amb Dr. Terra demana una mesura com la que ofereix l'entitat. 

-Oportunitat de parlar amb les entitats presents abans i després del teatre, a les paradetes de la Fira (si n'hi ha).  (Canvi a Somenergia, provar cotxe sommobilitat, ...opcions a incorporar).

 

Les que vulguin al final del debat compartiran les seves idees i propostes que seran recollides o passades a  la Xes (Xarxa d'economia Solidària) local. 

 

Us convidem a demanar aquesta activitat, participar i a aportar de la vostra part de la intel·ligència col·lectiva per afrontar el repte més gran que la humanitat s'hagi trobat mai.

 

També tenim :

 -Tallers de Teatre-Foro Eco-climàtic i social amb obra final

"Dr. Terra: Món tòxic Vs. Món Viu". Emerg. Climàtica - Transició Ecosocial   Espectacle-Taller de 2 h per ESO o Batxillerat.

Món del Bon Viure/ Benestar/ Wellbeing