top of page

 LA NATURA, EL CLIMA I L'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

LLorenç:  he col·laborat i donat xerrades de conscienciació de l'emergència climàtica tant a públic adult com adolescent a més d'espectacles i tallers per primària, i escrit articles per revistes com Estris per a monitors  d'esplais, taules rodones representant a moviments pel clima com Profes x Futur T4F cat/Sp/Int (Teachers for Future -clic-) o XR (Extinction Rebellion -clic-).

Ara hi ha un moment clau de comunicació i confluència liderada, entre d'altres, per la Xarxa per la Justícia Climàtica (XJC) de Catalunya i co-creant una Assemblea de Transició ecosocial.

A més a Catalunya hi ha també les iniciatives d'Escoles verdes o Escoles sostenibles.

 

Un dels nostres objectius és contribuir a fer conscients en l'àmbit educatiu de la situació delicada dels ecosistemes i promoure educació i eines que facilitin un sistema que fomenti un equilibri d'ecosistemes. 

Us passem informació sobre opcions educatives i de compromís amb aquests canvis per l'escola, amb Escoles verdes, Escoles sostenibles, T4F (o TFF) i la web de Extinction Rebellion Barcelona. 

Escoles verdes: http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/educacio_i_sostenibilitat/educacio_per_a_la_sostenibilitat/escoles_verdes/

 

Escoles sostenibles BCN:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/escoles-sostenibles
escolessostenibles@bcn.cat

 

Teachers4Future:    https://teachersforfuturespain.org/

XR Barcelona:     https://xrbarcelona.org/ca/

 

Escoles verdes, Escoles sostenibles i Profes pel Futur

bottom of page