top of page

  Mindfulness In   

In tegral
In terdependent   

     Alumnes           
     Mestres           
     Mares i Pares

Què és el Mindfulness Integral

o Eco-Mindfulness?

El mindfulness se sol traduir com: "Plena Consciència" o "Atenció Plena". A mi m'agrada traduir-ho com 'fer-nos conscients'.

En realitat ve d'una pràctica mil·lenària i la traducció literal del concepte Smrti  (en Sànscrit)  o Sati (en Pali) significa "Retenir a la ment" o memòria moment a moment i es refereix a allò que ens fa conscients/ què allibera.  Estar conscients aquí i ara, enfocant/nos en el que hi ha sense judici i permetent-nos connectar amb la nostra respiració, el cos, de sensacions, sentiments i emocions, per començar.

Nosaltres escollim on posar l'atenció. Això ens permet crear un espai interior i  un espai de resposta diferent de l'habitual impuls reactiu. Ens ajuda a la gestió emocional, i millora l'empatia. Inclou la consciència del menjar, de les nostres accions i els seus efectes, del medi ambient (Eco-Mindfulness, la interrelació amb la natura nodrint  les intel·ligències múltiples.   Enfocant-nos en el que importa més, allò que anem descobrint que ens proporciona una plenitud perdurable més enllà del que és efímer, i tenint en conta a totes i tots. 
 

IN tel·ligències Múltiples.

Encara què amb Mindfullness incrementen de forma natural totes les intel·ligències, ens centrem en millorar especialment la Intrapersonal, l'Emocional amb la autobservació, la interpersonal amb l'empatía,  la naturalista i la existencialista. 

 

IN terdependència. (Naturalista) A més d'integrar les intel·ligències múltiples, el Mindfulness aplicat amb saviesa ens permet veure un món Inter-relacionat i el nostre paper en aquest. L'efecte de les nostres accions. En l'àmbit educatiu és una eina ideal perquè les i els adolescents i pre-adolescents connectin amb si mateixes i quin paper volen tenir en un món on totes les nostres accions creen el present i futur que tenim i tindrem.

IN tegral. Perquè  inclou a alumnes, mestres, mares-pares, com a col·lectius als quals oferim l'eina,  ja que a totes i tots ens afecta i afectem el món actual amb el nostre grau coneixement i fer-nos conscients i ser conseqüents es clau al nostre benestar i al de les nostres filles i fills. 

Per això hi ha un Pla d'oferiment d'aquesta eina.

La meditación por el mar
Començament de Curs 
Espectacle: 
"Viure i veure la Vida com un JOC"
amb

+ Tallers de Mindfulness i Emocions
Ideal per començar un Nou Curs integrant eines com Mindfulness i gestió emmocional  

Inici a un Curs Inspirador amb TOTes Convidades Mares, Pares, Alumnes, Mestres, Monitores...

1. Espectacle Introductori

 al Mindfulness 

Seguiment:  Tallers

2. Taller  per a docents   

3. Taller per  -AMPAS   

4. Tallers per alumnes    

Intel.ligencies emocional, intrapersonal, i medi ambiental amb Mindfulness

Una idea dels continguts dels Tallers

bottom of page