ulleres-magiques.png
ulleres-magiques-tall-fi.png

CCCgCCC

-Ulleres màgiques

-Dos sols que no estan sòls... 

-Companyes en armonía

VISIÓ  -  ACCIÓ

 Involucrant-nos en un camí Conscient

La "CCCgCCC" va sorgir com a inspiració després d'observació en meditació des del cor, i reflexió amb companyes que també mediten.

Com deia Antoine de Saint Exupery:

"Només s'hi veu bé amb el cor. L'essencial és invisible als ulls."

Havent-hi desconnexió amb el cor, amb la conseqüent 'alienació' l'exercici de les ulleres proposa que ens ajudi a reconectar amb aquest i aixi amb l'essencia en tot i totes.

Van anar surgint "màgicament paraules inspirades començant totes amb C, explicades abaix, i jugant amb les formes, vam veure com les inicials, juntes formaven dos cercles de 3 Cs cadascuna. Juntes componen un dibuix formant unes "ulleres màgiques', i la 'g' del mig fa de nas.

Les ulleres son un concepte clau en aquesta iniciativa i d'altres com la Permacultura. Les ulleres ens ajuden a 'veure amb saviesa' des del Cor. Això defineix el primer cercle. El segon és la part de compromís, confluència i collaboració de tenir en conta als altres.

Hi ha un altre significat del logo: Dos éssers acompanyant-se i caminant junts', com dos 'sols brillant'.

Comprenent que som responsables principalment de les nostres accions, sorgeixen les tres primeres 'C'; Comprenent que 'no estem sols' i l'importància de comptar amb els altres, sorgeixen les altres 3 'C'

 

Camí:  Tots estem caminant, cap a llocs. Quins? Les nostres accions son com petjades que deixen emprentes, accions amb consequencies. I ens porten cap a llocs concrets....  alguns camins porten a llocs macos, i d'altres no tant

-quines accions ens porten a les conseqüenciesde canvi climàtic, a conflictes bélics i econòmic?

-i quines accions ens porten a un 'Món millor' . Quines petjades porten a equilibri, i quines petjades a desequilibri?

 INstruccions de Mindfulness ens indica l'mportància de com i en què posem l'atenció. Segons aquesta intenció i atenció, estem fent un camí intern cap al desenvolupament de llavors que poden ser d'ira o d'amor i paciència,de Consciència o inconsciència ... , aquestes emocions afecten les nostres accions. Veiem un vincle doncs entre els mons interior i exterior, quin món volem?

Consciència: Hi ha una cosa en comu a tots es moviment socials.  Un adonar-se, un ser conscient... dels nostres passos. Caminant conscients per la vida millorem la salud individual col.lectiva i del mon on vivim. Les ulleres màqiques simbolitzen aquesta saviesa que surt del nostre cor. Ser i fer-nos conscients. De nosaltres, les nostres necessitats veritables, les nostres emocions, dels ALTRES, i la NATURA i la INTERRELACIÓ e INTERDEPENDÈNCIA.

Coherent:  Bla bla bla... (sona molt bé)     Però!   Som coherents en les nostres accions envers el que creiem, sentim i fem?

En un món on cada vegada es veu més l'hipocresía (corrupció), principalment queixant-nos apuntant amb el dit cap afora, mentres un igual continua amb taques en les seves accions..,  canviem i optem a MIRAR ENDINS i així ens assegurem que al menys nosaltres contribuïm al nostre canvi i al del món i no tant en portar una bandera ben alta, ('Soc Conscient/ Verd, Eco, ..)  :-)

gradual: Intentar un camí amb coherència total i absoluta pot assustar-nos, frustrar-nos i tirar-nos enrere si el volem fer perfecte des de el inici. I tirar enrere als altres també.  ACCEPTAR les diverses velocitats de consciencia-ment i coherència de cadascú, sense jutjar a fora ni endins és un camí gradual.  :-)​

Compromís : El següent pas a la coherencia és l'acció compromesa.

Confluència: En essència tots volem el mateix, ser feliços, i tots tenim aspectes i abilitats especials per aportar, siguin més similars o diferenciades. Per què competir? Som 'flors igualment diferents i especials' (*Veure Conte)

Comunitari -Col.laborativa: Tots els essers Compartim el mateix món. Ignorar-nos comporta conflicte i ens perjudica a nosaltres mateixes (com es diu en anglès, "pixant contra el vent"). Tenir-nos en conta en canvi, comporta ...armonia, equilibiri, més resiliència, i sostenibilitat, bon rotllo, amor, goig, ....   Col.laborant en lloc de tant competir. En tot cas 'gentle-competition' col.laborativa, i cap a la automillora.  All win, Co-Win.  Posant en acció la Comunitat conscient en confluència. Aprenen a co-treballar/actuar/crear/gaudir.

CCCgCCC no vol ser 'un altre moviment, camí o entitat més'(Ja n'hi ha tants, i molts, bons!) sinó una 'manera de fer' el camí basada en la mirada i l'acció. Obert a convertir-se en entitat i cooperativa on feina professional i voluntària s'ajuntin.